De Basisbehandeling

Wanneer?

Maandag     9u tot 12u

Dinsdag       18u45 tot 21u45
Donderdag  9u tot 12u
Vrijdag         12u15 tot 18u30
Of via privé afspraak op een ander moment.


Waar?

Hoofdpraktijk:
Statiestraat 9

2180 Ekeren

België

Hoe boeken?

GSM: 0498 24 67 21

Mail: contact@innelaureys.be

Zorg voor loszittende en natuur-

lijke kledij, dit is aangenaam voor

jezelf en de therapeute.

Basisbehandeling? 

Zit je niet goed in je vel? Heb je fysieke kwalen, emotionele stress of weinig energie?
In mijn lichaamswerk maak ik gebruik van liefdevolle aanraking, echte aanwezigheid, shiatsu (acupressuur) en de-armouring technieken.


Zowel Shiatsu als De-Armouring zijn eeuwenoude technieken.


Shiatsu en De-armouring hebben tot doel veel meer te beïnvloeden dan alleen het fysieke lichaam. Zowel lichaam, geest en ziel worden aangesproken.
Onze gedachten, overtuigingen, emoties en onze trauma's hebben allemaal een invloed op ons 'zijn', op onze gezondheid. Ze kunnen jouw groei belemmeren of pijn en blokkades in het lichaam veroorzaken.
Met de-armouring wordt het fysieke lichaam aangesproken via zachte aanraking om zo blokkades in het lichaam op te heffen en je lichaam, geest en ziel te ontwapenen en bevrijden.


Als je het Japanse woord shiatsu letterlijk vertaalt dan betekent het 'vingerdruk'. Bij shiatsu massage wordt er met de duimen, vingers en handpalmen druk uitgeoefend op het lichaam. Ook stretching en andere massagetechnieken worden gebruikt om de lichaamsenergie in beweging te zetten.


Shiatsu massage is zeer heilzaam bij verschillende gezondheidsproblemen zoals stress, spierpijn, rug-en nekpijn, angsten, depressie, misselijkheid, hoofdpijn, menstruatieproblemen,...


Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken om zo tot een balans te geraken en je conditie en gezondheid te optimaliseren.


Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom in mijn praktijk!


Ook voor zwangere vrouwen biedt shiatsu een zeer goede ondersteuning! Bij zwangere vrouwen wordt er bewust gewerkt aan ontspanning, uitlijning van het lichaam en voorbereiding van het lichaam naar de bevalling toe. Er wordt dan enkel gewerkt met shiatsu en niet met de-armouring.


Prijzen?

behandeling 1u15min                    € 80
behandeling 2u10 min                   € 110


Cadeaubon met bedrag naar keuze
De betaling gebeurt cash of met de bankapp.Moet ik me voorbereiden?

Draag loszittende en natuurlijke kledij en neem een douche voor je naar de afspraak komt.
Bezoek thuis nog even het toilet. 
Smile and enjoy!


unsplash