Veilig gebruik

Etherische oliën zijn krachtig en hebben veel voordelen, maar juist omdat ze zo krachtig zijn is het belangrijk om te weten hoe je ze op een juiste manier gebruikt.


Ik raad aan om gevoelige plekken zoals ogen, gehoorgangen en slijmvliezen te vermijden. Wees voorzichtig als je etherische oliën op gevoelige plekken gebruikt en zorg ervoor dat de olie flink verdund wordt. Deze plekken zijn gevoeliger en kunnen geïrriteerd raken.


Als je etherische olie in je ogen of op een gevoelige huid krijgt en het begint te branden, breng dan een plantaardige olie van goede kwaliteit aan - zoals olijfolie, kokosnoot of Young Living's V6-massageolie.
Essentiële oliën vermengen zich niet met water, dus wassen met water drijft ze alleen maar dieper in en laat ze meer branden.
Zelfs als je etherische olie in je ogen krijgt, doe dan een paar druppels plantaardige olie zoals olijfolie of V6 in je ogen om het branden te stoppen. 

Onder constructie! 
Ik ben nog volop aan het werken aan deze pagina. 

Over Inne


Inne werkt vanuit een idealisme. Ze wil maar al te graag evenwicht en schoonheid brengen in haar wereld. En hoe doet ze dat het liefst? Met mensen! Met contacten! Met kinderen! Met shiatsu en essentiële oliën! Voor kinderen en volwassenen..... 

       

     Disclaimer   Privacyverklaring   Cookiebeleid


Copyright @ All Rights Reserved


Contact


+32 498 24 67 21

contact@innelaureys.be

Statiestraat 9, 2180 Ekeren, België


BE 0835 563 344

Fortis BE15 0018 1195 3330 

YoungLiving ID 1243333