Essentiële Oliën en emoties
Emotions


Bij het inademen van etherische oliën worden reukreceptoren in de neus gestimuleerd. Deze receptoren staan in contact met de hersenen. De chemische reactie die ontstaat, kan van invloed zijn op jouw emoties en je gemoedstoestand.


Het idee dat trauma en emotie opgeslagen kan worden in je hersenen is niet nieuw. Ik ben ervan overtuigd dat negatieve emoties en ervaringen ons lichaam enorm kunnen belasten en op die manier ook ons fysieke lichaam negatief beïnvloeden.


De geur en de unieke moleculaire structuur van etherische oliën maakt het mogelijk om het limbisch systeem van onze hersenen te bereiken. Op die manier kunnen deze oliën bijdragen aan het loslaten en verwerken van emotionele patronen.


Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat het 'loslaten' en 'verwerken' met ondersteunende oliën soms al onmiddellijk kan plaatsvinden en bij anderen veel langer kan duren, afhankelijk van de situatie en je eigen proces.

Over Inne


Inne werkt vanuit een idealisme. Ze wil maar al te graag evenwicht en schoonheid brengen in haar wereld. En hoe doet ze dat het liefst? Met mensen! Met contacten! Met kinderen! Met shiatsu en essentiële oliën! Voor kinderen en volwassenen..... 

       

     Disclaimer   Privacyverklaring   Cookiebeleid


Copyright @ All Rights Reserved


Contact


+32 498 24 67 21

contact@innelaureys.be

Statiestraat 9, 2180 Ekeren, België


BE 0835 563 344

Fortis BE15 0018 1195 3330 

YoungLiving ID 1243333