Bestellen

Hallo daar!

Wil jij genieten van de vele voordelen die essentiële oliën bieden? Een tiental jaar geleden ben ik zelf begonnen met het gebruik van etherische oliën, als ondersteuning voor mijn gezondheid, fysiek en emotioneel. Vandaag gebruik ik ze met veel toewijding binnen mijn gezin en mijn job als therapeut. 
Als therapeut aromatherapie ben ik er om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen op jouw reis in de wereld van etherische oliën. 


Maak eenmalig een 'log in' aan en bestel wat jij wil. 

Bestel hier!
(vergeet het juiste land niet te selecteren op de beginpagina)


Belangrijke tips bij het aanmaken van je account: 


Schrijf je in als lid met 24% korting, niet als gewone klant. Als lid start je met 24 procent korting en er zijn absoluut geen voorwaarden aan verbonden. Beloofd.

 

Als je dat wil, heb je de mogelijkheid om eerst een 'log-in' aan te maken, zonder te bestellen. Je kan na het aanmaken van je 'log-in' eerst rustig kijken naar alle producten op de website. Gewoon op de link hierboven klikken.

Maar heb jij er zin in? En wil je alvast een eerste bestelling plaatsen?
Hier zijn jouw verschillende opties:  

Optie 1

De premium starterskit is een top deal als je van start wil gaan met etherische oliën. Je krijgt maar liefst 12 verschillende zuivere en therapeutische etherische oliën, samples Ningxia Red, een prachtige diffuser en een persoonlijk cadeautje van mij voor een topprijs. Als je alle producten in deze kit apart zou bestellen, dan betaal je dubbel zoveel. Het is dus echt een topdeal.
Deze kit komt in een prachtige doos en is dan ook een mooi cadeau om een geliefde te geven.
1 Premium Starterskit met Dewdrop Diffuser = Euro 171,52


 
2 Premium Starterskit met Dessert Mist Diffuser = Euro 171.52Bestel hier!
(vergeet het juiste land niet te selecteren op de beginpagina)


Optie 2

Je kan ook kiezen voor een maandelijkse bestelling (Essential Rewards). Dit is een fantastische manier om essentiële oliën en andere producten van Young Living te gebruiken om je gezondheid te ondersteunen en chemievrij te leven. 
Met Essential Rewards kan je elke maand opnieuw heel wat punten sparen om gratis producten te bestellen en de verzendkosten zijn ook lager. Elke maand opnieuw kan je andere producten bestellen via ER. Wat en hoeveel? Dat beslis je zelf! 

En als u zich afvraagt ​​wat je iedere keer moet bestellen....naast essentiële oliën kan je ook alledaagse producten zoals zeep, shampoo, tandpasta en supplementen kopen via uw Young-Living account.
U kunt uw bestelling elke maand wijzigen, zolang het een minimum van 50PV aan producten is - dat is ongeveer 55 EURO.  
Het mooie van ER is dat je beloningspunten verdient op je maandelijkse bestelling, die je kunt gebruiken om producten van Young Living te kopen.
En....dit is geen contract - u kunt het op elk moment opzeggen.


Optie 3

Je kan ook gewoon kiezen voor een 'snelle bestelling'. Je bestelt gewoon zelf wat je wil en wanneer je dat wil.  Bij je log-in sla je de stappen van de 'premium starterskit' en 'maandelijkse bestelling' gewoon over. 

Succes!


Als je via mijn link inschrijft dan wil dat zeggen dat ik je sponser ben. Je kan met al je vragen over het gebruik van de essentiële oliën en andere producten van Young Living bij mij terecht. Ik help je op de vlakken waar jij het nodig hebt. 


Meld je zeker aan op mijn facebookpagina Inne Laureys - Aromatherapie en Shiatsu

De link vind je onderaan deze pagina. 

 

 

Op mijn facebookpagina kan jij ook heel wat info terug vinden en kan je terecht met al je vragen! Meld je aan voor mijn groep LiefdeVoorEssentiëleOliën

Over Inne


Inne werkt vanuit een idealisme. Ze wil maar al te graag evenwicht en schoonheid brengen in haar wereld. En hoe doet ze dat het liefst? Met mensen! Met contacten! Met kinderen! Met shiatsu en essentiële oliën! Voor kinderen en volwassenen..... 

       

     Disclaimer   Privacyverklaring   Cookiebeleid


Copyright @ All Rights Reserved


Contact


+32 498 24 67 21

contact@innelaureys.be

Statiestraat 9, 2180 Ekeren, België


BE 0835 563 344

Fortis BE15 0018 1195 3330 

YoungLiving ID 1243333