Bestellen

Hallo daar!

Wil jij genieten van de vele voordelen die essentiële oliën bieden? Een tiental jaar geleden ben ik zelf begonnen met het gebruik van etherische oliën, als ondersteuning voor mijn gezondheid, fysiek en emotioneel. Vandaag gebruik ik ze met veel toewijding binnen mijn gezin en mijn job als therapeut. 
Als therapeut aromatherapie ben ik er om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen op jouw reis in de wereld van etherische oliën. 
De essentiële oliën van Young Living en andere produkten zijn 100% zuiver, therapeutisch en duurzaam geproduceerd. Dat is de hoofdreden van mijn keuze voor deze mooie produkten. 


Maak eenmalig een account aan en bestel zelf wat jij wil. 

Bestel hier!
(vergeet het juiste land niet te selecteren op de beginpagina)


Enkele belangrijke tips bij het aanmaken van je account: 


Schrijf je in als lid met 24% korting, niet als gewone klant. Als lid start je met 24 procent korting en er zijn absoluut geen voorwaarden aan verbonden. Beloofd.

 

Je kan na het aanmaken van je account rustig kijken naar alle producten op de website. Je hoeft dus nog niet onmiddellijk te bestellen. Gewoon op de link hierboven klikken en een account aanmaken. 


Bij het aanmaken van je account is het mogelijk om een starterskit te bestellen of deel te nemen aan 'Essential Rewards', dat is een maandelijkse bestelling. Dat kan dus, maar hoeft niet. Je kan deze stap ook overslaan.
Scroll naar beneden op de betreffende pagina. Onderaan kan je aanvinken dat je geen starterskit of programma wil. Gewoon je account afronden, nadien opnieuw inloggen en bestellen. 

Let wel op! De starterskits zijn goede deals.
Maar jij bestelt gewoon wat JIJ wil en wanneer je wil. 


Als je via mijn link inschrijft dan wil dat zeggen dat ik je sponser ben. Je kan met al je vragen over het gebruik van de essentiële oliën en andere producten van Young Living bij mij terecht. Ik help je op de vlakken waar jij het nodig hebt. 


Meld je zeker aan op mijn facebookpagina Inne Laureys - Aromatherapie en Shiatsu

De link vind je onderaan deze pagina. 


Een aanrader:

De premium starterskit is een top deal als je van start wil gaan met etherische oliën. Je krijgt maar liefst 12 verschillende zuivere en therapeutische etherische oliën, samples Ningxia Red, een prachtige diffuser en een persoonlijk cadeautje van mij voor een zeer goede prijs. En deze starterskit komt in een prachtige doos. Het is ook een prachtig cadeau om een geliefde te geven. 
Bestel hier!
(vergeet het juiste land niet te selecteren op de beginpagina)


En nog een aanrader: 

Je kan dus ook opteren voor een maandelijkse bestelling (Essential Rewards). Op deze manier kan je heel wat punten sparen om gratis producten te bestellen en zijn de verzendkosten ook lager. Elke maand bestel ik andere producten via essential rewards. Dit is een echte aanrader als je de producten van Young Living wil blijven gebruiken in jouw dagelijks leven. Wat en hoeveel? Dat beslis jij!

 

Succes!

 

 

Op mijn facebookpagina kan jij ook heel wat info terug vinden en kan je terecht met al je vragen! Meld je aan voor mijn groep LiefdeVoorEssentiëleOliën

Over Inne


Inne werkt vanuit een idealisme. Ze wil maar al te graag evenwicht en schoonheid brengen in haar wereld. En hoe doet ze dat het liefst? Met mensen! Met contacten! Met kinderen! Met shiatsu en essentiële oliën! Voor kinderen en volwassenen..... 

       

     Disclaimer   Privacyverklaring   Cookiebeleid


Copyright @ All Rights Reserved


Contact


+32 498 24 67 21

contact@innelaureys.be

Statiestraat 9, 2180 Ekeren, België


BE 0835 563 344

Fortis BE15 0018 1195 3330 

YoungLiving ID 1243333