Bestellen

Hallo daar!

Wil jij genieten van de vele voordelen die essentiële oliën bieden? 
Met de essentiële oliën van Young Living kies jij voor top kwaliteit, duurzaamheid, een natuurlijke levensstijl en een superleuke community! 
Je krijgt mijn support er gratis bij! Al jouw vragen zijn welkom! 


Maak een 'log in' aan en bestel wat jij wil. 

Klik hier voor jouw log-in!

Ik geef hieronder de stappen mee die je moet volgen: 


Stap 1

Je ziet een pagina verschijnen met "wordt brandpartner". Dat is helemaal OK. (een log in aanmaken is zonder voorwaarden, alles is transparant)
Klik op 'Begin'. 

Stap 2

Er zijn verschillende stappen die we gaan overslaan.
Het best is om eerst jouw log in aan te maken en na het aanmaken de bestelling te plaatsen, dat gaat het meest vlot.

Stap 3

Hier kan je kiezen tussen verschillende kits. Hier kies je voor 'neen' (bestellen doen we pas later).

Stap 4 is de maandelijkse bestelling.

Hier kies jij ook voor 'neen' en dan 'ga verder'. Zo dadelijk, na het aanmaken van je log-in kan je ook nog kiezen voor het maandelijks programma. Een aanrader als je heel geregeld gebruik maakt van essentiële oliën en natuurlijke producten.

Stap 5

Hier vul je persoonlijke gegevens in, een wachtwoord, een eigen PIN (dat is voor de communicatie met de klantendienst moest je ooit problemen ervaren), adres,.... Vergeet je gebruikersnaam, wachtwoord en PIN niet, noteer ze ergens op een veilige plaats.
Stap 6

Je zal zien dat er een inschrijvingsnummer en sponsernummer automatische ingevuld staat. Zo kom jij bij ons team terecht, waar je alle support krijgt. 
Stap 7

Je kiest voor een 'persoonlijk' account.
Stap 8

Je rondt af en komt terecht in je virtual office.
Stap 9

Voeg in het linkse menu een 'betaalmethode' toe onder 'account'. Je kan betalen met een kredietkaart of met paypall. Per overschrijving kan ook, maar dat moet ik dan handmatig bijvoegen voor jou. Geef me een seintje als je toch liever handmatig wil overschrijven.
Stap 10

Links kan je kiezen voor 'snelle bestelling' of 'maandelijkse bestelling'.
Met een snelle bestelling kan je bestellen wat je wil en wanneer je wil.
Een maandelijkse bestelling (Essential Rewards) is ideaal als je wil blijven gebruik maken van de oliën en natuurlijke en ecologische gezondheidsproducten van Young Living.
Bij een maandelijkse bestelling (Essential Rewards) zijn de verzendkosten lager (slechts 5 euro) en spaar je punten waarmee je gratis producten kan bestellen. Enige voorwaarde is dat je maandelijks besteld voor een minimum van 50 PV (ongeveer 55 a 66 euro) per maand.
Je kan ten allen tijde uit dit programma starten. Je kan het dus bv doen voor 2 maanden en dan stoppen. Geef me dan een seintje. 
Aan jou de keuze om te kiezen voor 'snelle bestelling' of 'maandelijkse bestelling'.
Stap 11

Ga naar 'snelle bestelling' of 'maandelijkse bestelling'.
Voeg altijd producten toe vanuit jouw persoonlijk menu aan de linkerkant. 
Via de productenlijst (categoriën) kan jij je producten invoeren. 
Je kan ook werken met de paarse zoekbalk. 


Je kan ook gerust mijn professionele facebookpagina volgen waar ik heel wat waardevolle informatie deel, allerhande webinars, workshops, enz.....
https://www.facebook.com/Innelikesoils


Veel liefs en we horen mekaar gauw!


Inne

 


Weet je niet waar te beginnen? 
Ga dan voor een premium starterskit! 

Optie 1

De premium starterskit is een top deal als je van start wil gaan met etherische oliën. Je krijgt maar liefst 12 verschillende zuivere en therapeutische etherische oliën, samples Ningxia Red, een prachtige diffuser en een persoonlijk cadeautje van mij voor een topprijs. Als je alle producten in deze kit apart zou bestellen, dan betaal je dubbel zoveel. Het is dus echt een topdeal.
Deze kit komt in een prachtige doos en is dan ook een mooi cadeau om een geliefde te geven.
Premium Starterskit met Dewdrop Diffuser = Euro 171,52


 
Premium Starterskit met Dessert Mist Diffuser = Euro 171.52

Optie 'maandelijkse bestelling'

Je kan ook kiezen voor een maandelijkse bestelling (Essential Rewards). Dit is een fantastische manier om essentiële oliën en andere producten van Young Living te gebruiken om je gezondheid te ondersteunen en chemievrij te leven. 
Met Essential Rewards kan je elke maand opnieuw heel wat punten sparen om gratis producten te bestellen en de verzendkosten zijn ook lager. Elke maand opnieuw kan je andere producten bestellen via ER. Wat en hoeveel? Dat beslis je zelf! 

En als u zich afvraagt ​​wat je iedere keer moet bestellen....naast essentiële oliën kan je ook alledaagse producten zoals zeep, shampoo, tandpasta en supplementen kopen via uw Young-Living account.
U kunt uw bestelling elke maand wijzigen, zolang het een minimum van 50PV aan producten is - dat is ongeveer 55 EURO.  
Het mooie van ER is dat je beloningspunten verdient op je maandelijkse bestelling, die je kunt gebruiken om producten van Young Living te kopen.
En....dit is geen contract - u kunt het op elk moment opzeggen.

Optie 'eenmalige bestelling'

Je kan ook gewoon kiezen voor een 'eenmalige bestelling'. Je bestelt gewoon zelf wat je wil en wanneer je dat wil.  Bij je log-in sla je de stappen van de 'premium starterskit' en 'maandelijkse bestelling' gewoon over. 

Succes!


Meld je zeker aan op mijn facebookpagina Inne Laureys - Aromatherapie en Shiatsu

De link vind je onderaan deze pagina. 

 

 

Op mijn facebookpagina kan jij ook heel wat info terug vinden en kan je terecht met al je vragen! Meld je aan voor mijn groep LiefdeVoorEssentiëleOliën