Shiatsu

YOGA CLASSES

Wanneer?

Maandag     9u tot 12u

Dinsdag       18u45 tot 21u45
Donderdag  9u tot 12u
Vrijdag         12u15 tot 18u30


Waar?

Hoofdpraktijk:
Statiestraat 9

2180 Ekeren

België

Hoe boeken?

GSM: 0498 24 67 21

Mail: contact@innelaureys.be

Zorg voor loszittende en natuur-

lijke kledij, dit is aangenaam voor

jezelf en de therapeute.

Shi-Wat? 

Als je het Japanse woord shiatsu letterlijk vertaalt dan betekent het: vingerdruk. Bij shiatsu massage wordt er met de duimen, vingers en handpalmen druk uitgeoefend op het lichaam. Ook stretching en andere massagetechnieken worden gebruikt om de lichaamsenergie in beweging te zetten.


Shiatsu massage is zeer heilzaam bij verschillende gezondheidsproblemen zoals stress, spierpijn, rug-en nekpijn, angsten, depressie, misselijkheid, hoofdpijn, menstruatieproblemen,...


Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken om zo tot een balans te geraken en je conditie en gezondheid te optimaliseren.


Shiatsu massage streeft naar het optimaal laten stromen van Ki in het lichaam. Ki kan het best omschreven worden als levenskracht of oerenergie. Waar deze energie gestagneerd is, gaat de shiatsutherapeut de energiestroom weer in beweging zetten.


De basis van shiatsu is terug te vinden in de oude Chinese Geneeskunde. In het klassieke werk over de interne geneeskunde van de Gele Keizer (+- 400 voor Christus) wordt de volledige theorie over de energetische opbouw van de mens, de energiekanalen, verschillende ziektebeelden,.... uitvoerig behandeld.


Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom in mijn praktijk! En ook voor zwangere vrouwen biedt shiatsu ondersteuning!Prijzen

Shiatsubehandeling 1u20                    € 65


Cadeaubon met bedrag naar keuze
De betaling gebeurt cash of met de bankapp.Moet ik me voorbereiden wat betreft corona?

Draag loszittende en natuurlijke kledij.
Bezoek thuis nog even het toilet voor je op behandeling komt. 
Smile and enjoy!


Mijn mooie praktijk! Wees welkom!