Bestellen

Wil jij genieten van de vele voordelen die essentiële oliën bieden?Maak eenmalig een account aan en bestel zelf wat jij wil. 

Bestel hier!


Je kan voor of na het aanmaken van je account rustig kijken naar alle producten op de website. Gewoon op de link hierboven klikken.

Enkele belangrijke tips bij het aanmaken van je account: 


Schrijf je in als distributeur, niet als gewone klant. Als distributeur start je met 24 procent korting en er zijn absoluut geen voorwaarden aan verbonden. Beloofd. 


Bij het aanmaken van je account is het mogelijk om een starterskit te bestellen of deel te nemen aan 'Essential Rewards', een maandelijkse bestelling. Dat kan, maar hoeft niet. Je kan deze stap ook overslaan. Scroll naar beneden op de betreffende pagina. Onderaan kan je aanvinken dat je geen starterskit of programma wil. Gewoon afronden, nadien opnieuw inloggen en bestellen. 

Let wel op! De starterskits zijn goede deals. Toppers om te bestellen! 

 

Een aanrader: 

Je kan dus ook opteren voor een maandelijkse bestelling (Essential Rewards). Op deze manier kan je heel wat punten sparen om gratis producten te bestellen en zijn de verzendkosten ook lager. Elke maand bestel ik andere producten via essential rewards. Dit is een echte aanrader als je de producten van Young Living wil blijven gebruiken in jouw dagelijks leven. Wat en hoeveel? Dat beslis jij! 

 

ls je via mijn link inschrijft dan wil dat zeggen dat ik je sponser ben. Je kan met al je vragen over het gebruik van de essentiële oliën en andere producten van Young Living bij mij terecht. Ik help je op de vlakken waar jij het nodig hebt. 

 

Succes!

 

 

Over Inne


Inne werkt vanuit een idealisme. Ze wil maar al te graag evenwicht en schoonheid brengen in haar wereld. En hoe doet ze dat het liefst? Met mensen! Met contacten! Met kinderen! Met shiatsu en essentiële oliën! Voor kinderen en volwassenen..... 

       

     Disclaimer   Privacyverklaring   Cookiebeleid


Copyright @ All Rights Reserved


Contact


+32 498 24 67 21

contact@innelaureys.be

Statiestraat 9, 2180 Ekeren, België


BE 0835 563 344

Fortis BE15 0018 1195 3330 

YoungLiving ID 1243333